Защо XBody?

Разбери защо XBody е правилния път към идеалната фигура

Предимства

Намалява телесните мазнини

Стимулира премахването на целулита

Бързо намаляване на обиколката

Подобрява метаболизма и кръвообращението

Оформя и изгражда мускулите

Спестява време – само 2 х 20 мин/седмично

Какво е XBody?

XBody е програма за тренировка, която води до максимална ефективност и гарантира възможно най-бърз резултат.

 

С помощта на електрически импулси – достигащи до 90% от мускулите на тялото – можем да генерираме толкова мощно и концентрирано мускулно съкращение, което при конвенционална тренировка може да се извърши само от добре тренирани спортисти.

EMS технологията дава незабавни резултати. Тъй като цялата мускулна система на тялото работи заедно по време на XBody тренировка, вие ще спестите много време в сравнение с обичайните методи за тренировка. Бързи резултати се показват с двадесет минути тренировки, само два пъти седмично. Електрическите импулси стимулират директно мускулите, така че избягвате опасността от претоварване на ставите и всякакви други наранявания.

EMS тренировка

За кого е подходящо?

Повечето хора могат да използват EMS тренировка, без ограничение във възрастта, но ако имате здравословно състояние, което ви пречи да участвате в конвенционален спорт, направете консултация с лекуващия ви лекар.

С XBody можете да ускорите възстановяването след раждане.

Да натрупате чиста мускулна маса.

Подпомага поддържането на форма при активни спортисти.

Нашата цел

Всеки човек мечтае за красиво, здраво и стегнато тяло, но реализирането на тази мечта не е така лесно. При започване на стандартни фитнес тренировки много жени се сблъскват с предизвикатества – след няколко месеца на тежки тренировки идва осъзнаването, че постигнатите резултати са минамални и инвестираните услия и време не са дали желания резултат, което води до демотивация и отказ от целия процес. Често пъти прогресът може да бъде прекъснат и от физически ограничения.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете перфектна форма по лесен и наистина ефективен начин!